Lifestyle

3 dingen die je iedere vakantie sowieso nodig hebt

Beautilociousworld-Inpakken

Je koffer slim inpakken kan een lastig klusje zijn. Nu weet iedereen wel dat je je leukste bikini’s en badpakken moet meenemen en dat je voldoende outfits moet uitzoeken. Maar wat zijn nou de dingen waar je niet zo snel aan denkt, maar toch wel echt nodig hebt als je op reis gaat? Om ervoor te zorgen dat je heel goed voorbereid op reis gaat, hebben we voor jou de ultieme lijst samengesteld met items die slim zijn om in te pakken, maar waar je niet zo snel aan denkt. Sla dit lijstje op en pak hem er weer bij als je je koffer in gaat pakken, om zo nooit meer iets te vergeten als je op vakantie gaat. Slim inpakken doe je zo met deze 3 items die je niet mag vergeten!

Stevige sneakers

Het lijkt een beetje warm, maar het is wel verstandig om een paar stevige schoenen mee te nemen. Nu hoef je niet meteen op van die bergschoenen te gaan lopen, maar een stel lekker lopende sneakers, is toch wel echt een must. Vooral als je de natuur ingaat of een stad bezoekt ben je toch al vaak uren aan het lopen en dan is het fijn om niet alleen maar slippers mee te nemen. Minimaal één paar sneakers in je koffer kan zeker goed van pas komen. Het nadeel is alleen dat doe dingen vaak veel wegen en veel ruimte in beslag nemen. Nou, dan doe je ze toch lekker aan in het vliegtuig. Dan ben je er ook geen ruimte aan kwijt tijdens het reizen.

Bluetooth speaker

Een bluetooth speaker is heel leuk en handig om mee te nemen als je op vakantie gaat! Dan kun je lekker muziek luisteren op je kamer tijdens het klaarmaken in de ochtend of wanneer je spelletjes aan het spelen bent op het balkon. Want de televisiezenders in het buitenland zijn vaak toch niet echt waar je op zit te wachten als je op vakantie bent. Maar het is ook leuk om hem mee te nemen als je naar het strand gaat en je eigen kleine feestje wilt bouwen. We op een acceptabel volume natuurlijk… Behalve als je buren ook wel zin hebben in wat lekkere muziek.

Een broekje tegen schurende benen

Als je wel eens last hebt van schurende bovenbenen bij warm weer, weet je dat dit echt verschrikkelijk is. Dat branderige gevoel is zo pijnlijk. En uiteindelijk kunnen het zelfs kleine schaafwondjes worden. Echt verre van prettig. De meest ideale oplossing is een broekje met pijpjes, waardoor je benen niet tegen elkaar schuren. Je kunt ze gewoon onder een rokje of jurkje aan doen en niemand zal het zien.