Lifestyle

Zoveel mogelijk meenemen op vakantie doe je zo!

Travel-Tips-Beautilicious

Heb jij ook altijd zoveel last van stress bij het inpakken van je koffer? Past alles wel in mijn koffer en vergeet ik niets? Dan heb ik een aantal inpaktips voor jou, om zoveel mogelijk in je koffer mee te krijgen.

Huishoudfolie voor je sieraden

Iedereen kent het wel, neem je sieraden mee op vakantie, zitten alle sieraden in de knoop. Hier is een eenvoudige tip voor om te voorkomen dat alles in de knoop raakt. Leg je sieraden op zelfklevende doorzichtige huishoudfolie, plaats hier vervolgens nog een laag huishoudfolie op. Hierdoor kunnen je sieraden niet in de knoop raken. Zo hoef je niet constant je sieraden uit de knoop te halen.

Rol je kleding op 

Je kan ruimte in je koffer besparen door je kleding op te rollen. Op deze manier bespaar je veel ruimte en kan je meer spullen meenemen. Nu denk je vast: dan kreukt toch al mijn kleding? Dit klopt niet, als je voordat je begint met rollen van je kleding alles goed glad strijkt, dan krijg je geen last van kreukels. Het enige kledingstuk dat je beter niet kan oprollen zijn blousen. Voor de rest kan alles opgerold worden.

Opbergplek schoenen

In je schoenen is genoeg ruimte die niet benut wordt. Deze ruimte kun je zeker goed benutten. Kleine voorwerpen zoals sokken of onderbroeken kun je gemakkelijk in je schoenen plaatsen, dit neemt geen extra ruimte in beslag, waardoor je meer bagage mee kan nemen.

Structuur in je koffer

Ben jij erg chaotisch en is je koffer altijd een rommeltje? Probeer dan eens packing cubes. Packing cubes zijn kleine inpakzakjes van een soepel en doorschijnend materiaal. De packing cubes heb je in verschillende vormen en maten. Op deze manier kan je alles wat in koffer moet onderverdelen in verschillende compartimenten. Door het gebruik van packing cubes is je koffer een stuk overzichtelijk en wordt je koffer ook minder snel een hoop van kleren en spullen.

Lenzendoosjes voor make-up

Neem jij veel make-up mee op reis of ga je maar een paar dagen weg  en wil je geen grote verpakkingen meenemen van je make-up? Gebruik dan lenzendoosjes. In de lenzendoosjes kan je vanalles doen en dit makkelijk meenemen. Dit scheelt zowel in het gewicht als de ruimte.  

Aanschaffen e-reader

Ben jij een echte boekenwurm en wil jij altijd veel boeken meenemen, maar heb je hier niet de ruimte voor? Dan kan ik je zeker aanraden om een e-reader aan te schaffen. Met behulp van de e-reader kan je al jouw favoriete boeken downloaden en lezen, zonder dat je een koffer vol met boeken moet meenemen. Ook is een e-reader veel beter voor het milieu. En misschien wel een van de belangrijkste punten is dat je geld bespaart met een e-reader. Een e-reader is een eenmalige aankoop en boeken kan je zowel gratis als betaald downloaden. Dit is een stuk goedkoper dan het kopen van boeken.