Pyjama Trouwen

Jouw perfecte bruidspyjama

Voor jouw trouwdag doe je alles voor een perfecte look! Sieraden, perfect gestyld haar en nagels. En uiteraard jouw prachtige trouwjurk. Jij ziet er tiptop uit! Maar wat doe je aan voor je huwelijksnacht en voor de honey moon? Om je niet alleen tijdens je trouwdag dat “bruid gevoel” te geven, help ik je om een bruidspyjama te vinden!

1. Prachtig wit

What else? Wit is de kleur om te dragen tijdens jouw huwelijksnacht. En je kunt met wit heel goed variëren. Kies voor net een andere kleur wit dan die je in je trouwjurk hebt. Of juist voor dezelfde voor een mooi egaal geheel. Net als bij je trouwjurk is het belangrijk om voor een wittint te kiezen die goed bij je huidskleur staat.

Om een goede wittint te kiezen, kijk je naar je pols. Zijn je aders blauw? Dan ben jij een koel type en staat gebroken wit jou heel goed. Zijn je aders meer groen van kleur? Dan ben je een warm type is crèmekleurig wit erg mooi. Bij een erg donkere huid staat ivoor prachtig. 

Woman Spreading White Textile

2. Het model en materiaal

Nu weten we de kleur, maar welk type pyjama ga je dragen en van welk materiaal? Een erg populaire keuze voor de huwelijksnacht is de slipdress (ook wel babydoll of nuisette genoemd). Dit is een kort jurkje dat net boven de knie valt. Het mooiste materiaal hiervoor is zijde of kant. Als deze materialen niet jouw voorkeur hebben, maar je toch een elegante look wilt, dan is, modal een goede optie. Het valt luchtig en is erg zacht. Liever geen slipdress aan? Kies dan voor een mooie pyjamaset of satijnen nachthemd.

3. De details

Om je ook in jouw night wear echt een bruid te laten voelen. Kantendetails geven jou net dat beetje extra charme. En het staat stijlvol en klassiek. Ook kleine pareltjes of diamantjes staan hier beeldig bij. Tip: Kies als aanvulling op jouw pyjama voor een lange witte ochtendjas.