Verzorging

Hoe krijg ik vollere wenkbrauwen?

Volle-Wenkbrauwen-Beautliliciousworld

Volle wenkbrauwen zijn al een hele tijd in. Deze trend kan je haast niet gemist hebben, maar hoe zorg ik ervoor dat ik vollere wenkbrauwen krijg? Sommige mensen hebben geluk en hebben van zichzelf zulke volle wenkbrauwen, maar er zijn ook een hoop mensen die geen volle wenkbrauwen hebben. In dit blog lees je hoe je je wenkbrauwen voller kunt laten worden en lijken. 

Let op met epileren

Soms pluk je onbewust of bewust meer haartjes weg dan de bedoeling is. Wenkbrauwharen groeien niet zo snel aan als dat jij ze iedere keer epileert. Begin daarom te minderen met te epileren. Wanneer je minder tot helemaal niet epileert, zullen je wenkbrauwen weer aangroeien en hoef je vervolgens alleen te epileren wat nodig is en zien je wenkbrauwen er voller uit. 

Verzorg je wenkbrauwen

Net zoals bij je haar kun je je wenkbrauwen ook verzorgen. Door je wenkbrauwen te verzorgen stimuleer je de haargroei, waardoor je haar dikker, voller en glanzender wordt. Voor de verzorging van je wenkbrauwen kun je gebruik maken van een verzorgende olie. Breng deze olie iedere avond aan op je wenkbrauwen en na een aantal weken zul je resultaat gaan zien. Oliën die erg goed werken voor de verzorging van je wenkbrauwen zijn: castorolie, kokosolie en vaseline. Heb je een iets groter budget? Probeer dan een wenkbrauwserum. Een wenkbrauwserum levert een sneller resultaat.

Opvullen wenkbrauwen

Geef jij liever de voorkeur aan make-up voor vollere wenkbrauwen? Dat kan natuurlijk ook. Door de jaren heen zijn er steeds meer wenkbrauwproducten op de markt gekomen. Je kunt kiezen voor een wenkbrauwpotlood, dipbrow, wenkbrauwgel of een wenkbrauwpoeder. Opties genoeg, kies een product wat het beste bij jou past en waar jij het beste mee kan werken.

Door je wenkbrauwen in te kleuren en op te vullen, lijken je wenkbrauwen direct een stuk voller. Houdt jij van een zacht effect? Ga dan voor een wenkbrauwpoeder. Houdt jij meer van een strakke wenkbrauw? Kies dan een voor een wenkbrauwpotlood of een dipbrow. Als je kiest voor een wenkbrauwpotlood of een dipbrow is het het mooiste om je wenkbrauwen nog even door te borstelen om een natuurlijker effect te creëren.

Verven wenkbrauwen

Vind jij de look van volle wenkbrauwen erg mooi, maar heb je geen zin om je wenkbrauwen iedere ochtend bij te werken? Overweeg dan eens om je wenkbrauwen te verven. Door je wenkbrauwen te verven zien je wenkbrauwen er direct een stuk voller uit. Dit komt mede doordat de donshaartjes worden geverfd, waardoor je wenkbrauw voller lijkt. Is het de eerste keer dat je je wenkbrauwen wil verven? Ga dan naar een schoonheidsspecialiste. Zo kun je leren hoe je wenkbrauwen het beste kan verven.